Ad Wesseling

zonder titel

Werk van een cliché-beeld van Dordrecht waar ik heel vaak langsloop, de Grote kerk. Alleen ligt de focus op de bomen ervoor. Vooral de beuk met de verdikking aan de voet. Deze boom is ziek en wordt binnenkort geruimd. ik zie dit maar als een eerbetoon.

Ad Wesseling woont en werkt in Dordrecht en is afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie Rotterdam. “Het werk dat ik maak is te verdelen in schilderijen en grafiek. De onderwerpen zijn divers, maar portret en landschap vormen het hoofdbestanddeel. Basis voor portretten zijn foto’s uit kranten, tijdschriften en internet. Gezichten die opvallen door uitdrukking, emotie, koppen die ik eigen wil maken, wil leren kennen. Door mijn handschrift daarop los te laten ontstaat een geheel eigen persoon. De portretten zijn vaak in zwart/wit uitgewerkt met gebruik van een steunkleur in kleding of achtergrond. Uitgangspunt voor mijn landschappen is het spelen met kleur en abstracte vormen. Ik zoek schilderend de leegheid en ruimte om te dwalen. Mijn ideaalbeeld van landschap, zonder menselijke aanwezigheid.

adwesseling.nl
zonder titel
Ad Wesseling
olieverf op doek
87 x 92 cm

DIT WERK IS TE KOOP

Via onderstaand formulier kunt u een bod uitbrengen op het werk van Ad Wesseling, zonder titel. U kunt bieden vanaf de prijs die door de kunstenaar is bepaald € 1.450,00

DOE EEN BOD

uw bod in euro's (bieden vanaf € 1.450,00)
Bedankt voor uw bod, u ontvangt een bevestiging per e-mail
Oops! Something went wrong while submitting the form.
website door - tjar.co