Ferdi Wouters

weerschijn

Voor “Dordt Verbeeldt” heb ik een beeld gemaakt in RVS. Daarbij speelt mijn verbondenheid met het water een belangrijke rol. Jarenlang heb ik een motorjachtje gehad en onlangs heb ik mijn tweede houten kajak gebouwd. Als je daarmee door de binnenwateren van Dordrecht vaart, onder het Scheffersplein en het oude Stadhuis door, dan ontkom je niet aan de spiegelingen in het water en op de kademuren en onderkanten van de bruggen. Die weerkaatsingen en spiegelingen van het licht hebben geleid tot dit nieuwe beeld "Weerschijn".

Na een kleine 20 jaar werkzaam te zijn geweest in het onderwijs, heb ik de overstap naar het kunstvak gemaakt en behaalde ik in 1995 mijn meesterteken goud- en zilversmid. Sindsdien presenteer ik mij als edelsmid- beeldend kunstenaar. Mijn werk omvat het ontwerpen van sieraden in edel -en onedel metaal, tot het maken van houten tassen en het realiseren van beelden tot enkele meters groot met gebruikmaking van diverse metalen, hout en acrylaat. Dit doe ik vanuit mijn huisatelier in Dordrecht.

atelier-fersier.com
weerschijn
Ferdi Wouters
RVS en hout
50 x 85 x 30 cm

DIT WERK IS TE KOOP

Via onderstaand formulier kunt u een bod uitbrengen op het werk van Ferdi Wouters, weerschijn. U kunt bieden vanaf de prijs die door de kunstenaar is bepaald € 1.750,00

DOE EEN BOD

uw bod in euro's (bieden vanaf € 1.750,00)
Bedankt voor uw bod, u ontvangt een bevestiging per e-mail
Oops! Something went wrong while submitting the form.
website door - tjar.co