Mignon Nusteling

gevonden en gekocht

Als Dordtenaar is het bijna lastig een eerlijk werk te maken, mijn bril is misschien wel te sterk. Daarom wilde ik feitelijk benaderen wat Dordrecht is, door als een voyeur boodschappenbriefjes te verzamelen. Die boodschappen koop ik opnieuw en verwerk ik tot stilleven. Wat koopt de Dordtenaar als niemand kijkt?

Mignon Nusteling (1991, Dordrecht) is kunstenaar en dichter, maar inmiddels ook bekend door haar Instagramacccount @Mignonnus, waar ze zonder gêne onderwerpen aansnijdt als kunst, autisme, cyberbullying, seksualiteit en feminisme. Een van Mignons missies is het toegankelijk maken van kunst en ze voert dit zowel on- als offline uit. Dankzij een groot aantal volgers op social media weet Mignon een andere doelgroep te bereiken. In musea of binnen het jongerenwerk leert ze mensen graag op een nieuwe manier naar schilderijen en boeken kijken.

mignonnusteling.nl
gevonden en gekocht
Mignon Nusteling
mixed media
100 x 80 cm

DIT WERK IS TE KOOP

Via onderstaand formulier kunt u een bod uitbrengen op het werk van Mignon Nusteling, gevonden en gekocht. U kunt bieden vanaf de prijs die door de kunstenaar is bepaald € 980,00

DOE EEN BOD

uw bod in euro's (bieden vanaf € 980,00)
Bedankt voor uw bod, u ontvangt een bevestiging per e-mail
Oops! Something went wrong while submitting the form.
website door - tjar.co