Robert Atkey

everything needs to change

Voor Dordt Verbeeldt en het 800-jarig bestaan van Dordrecht heb ik een bijzondere serie kunstwerken gemaakt over het thema verandering, zowel van de stad als van mijzelf. Dus in plaats van mijn gebruikelijke aquarellen zijn mijn nieuwe kunstwerken abstracte foto's van specifieke gebeurtenissen in de 800-jarige geschiedenis van de stad. Tegelijkertijd moeten ze ook worden gezien als universele thema's, zodat gebeurtenissen uit het verleden relevant worden voor vandaag. Zo toont 'I will bring a flood of waters on the Earth' bijvoorbeeld specifieke gebeurtenissen (de overstromingen van 1421 en 1953) maar ook het actuele thema van de stijgende zeespiegel als gevolg van de opwarming van de aarde. Al met al is deze serie kunstwerken bedoeld om het verleden van Dordrecht te vieren en de toekomst ervan te omarmen.

Rob Atkey is geboren in het Verenigd Koninkrijk en woont sinds 2008 in Dordrecht. Zolang als hij zich kan herinneren is hij beeldend kunstenaar en staat bekend om aquarellen die meer in een Britse traditie dan continentaal liggen. Voordat hij naar Nederland verhuisde, exposeerde hij in galerieën door heel het Verenigd Koninkrijk, waaronder Londen en Edinburgh. Op dit moment heeft hij zijn studio/galerie in Dordrecht.

robertatkey.com
everything needs to change
Robert Atkey
fotografie
115 x 85 cm

DIT WERK IS TE KOOP

Via onderstaand formulier kunt u een bod uitbrengen op het werk van Robert Atkey, everything needs to change. U kunt bieden vanaf de prijs die door de kunstenaar is bepaald € 1000,00

DOE EEN BOD

uw bod in euro's (bieden vanaf € 1000,00)
Bedankt voor uw bod, u ontvangt een bevestiging per e-mail
Oops! Something went wrong while submitting the form.
website door - tjar.co