Jolande Vermeulen

station dordrecht

Niet het mooie gebouw aan de buitenkant maar het perron met het sterke perspectief. Het station heeft voor veel mensen een grote betekenis. Het is in de eerste plaats een belangrijk knooppunt in het spoorwegennet. Het kan ook emoties oproepen als blijdschap om thuis te komen, of juist het vertrekken kan fijn zijn. Veel mensen reizen jaren iedere dag met de trein op en neer naar het werk, het is onderdeel van hun leven. Hoewel ik heb het beeld iets abstracter heb gemaakt, herkennen velen station Dordrecht er wel in.

Jolande Vermeulen maakt collages met tape en plakplastic. Het stedelijke landschap met zijn architectuur, fabrieken of industriële installaties zijn een terugkerend thema in haar werk. Daarnaast houdt ook het interieur haar bezig. Inspiratie doet zij op door te fotograferen. Zo vind ik beelden die kunnen dienen als uitgangspunt voor een nieuwe collage: een sterke compositie, een ongewoon perspectief of bijzondere details.

jolandevermeulen.nl
station dordrecht
Jolande Vermeulen
tape op hout
80 x 60 cm

DIT WERK IS TE KOOP

Via onderstaand formulier kunt u een bod uitbrengen op het werk van Jolande Vermeulen, station dordrecht. U kunt bieden vanaf de prijs die door de kunstenaar is bepaald € 1600,00

DOE EEN BOD

uw bod in euro's (bieden vanaf € 1600,00)
Bedankt voor uw bod, u ontvangt een bevestiging per e-mail
Oops! Something went wrong while submitting the form.
website door - tjar.co