Manuela Porceddu

chaos and poppies

Het neemt je mee naar een van de verstilde landschappen die zo typisch zijn voor Dordrecht. Daar waar je kan dagdromen en een gevoel van vrijheid, compleetheid en eenheid kan ervaren.

Manuela Porceddu (1977, Moncalieri, Italië) is afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie Rotterdam en werkt veelal vanuit het snijvlak grafisch ontwerp, fotografie en beeldende kunst. Fotografie is mijn favoriete medium voor het stilzetten van tijd en het creëren van verstilde landschappen. Ik zoek momenten waarin het stollingsmoment zichtbaar wordt. Dus precies daar waar de normale tijdstroom de mogelijkheid openlaat voor bevriezing, zonder dat het onmiddellijk wordt ingehaald door een ander moment. Met mijn werk onderzoek ik de ruimte binnen dat stollingsmoment. Die minuscule ruimte waar we allemaal hetzelfde zijn maar op verschillende manieren. Waar alles met elkaar verbonden is en er vele versies van de werkelijkheid zijn.

manuelaporceddu.nl
chaos and poppies
Manuela Porceddu
foto op aluminium
100 x 66 cm

DIT WERK IS TE KOOP

Via onderstaand formulier kunt u een bod uitbrengen op het werk van Manuela Porceddu, chaos and poppies. U kunt bieden vanaf de prijs die door de kunstenaar is bepaald € 1000,00

DOE EEN BOD

uw bod in euro's (bieden vanaf € 1000,00)
Bedankt voor uw bod, u ontvangt een bevestiging per e-mail
Oops! Something went wrong while submitting the form.
website door - tjar.co