Rob Vis

industriële assemblage

Het rauwe randje van het industriegebied van Dordrecht inspireert om deze te vertalen naar abstracte assemblages en schilderijen. De kleuren en vormen van vrachtauto's, de ritmiek van hekken, gebouwen etc. maar ook het desolate karakter verbeeld ik naar minimalistische werken. Geupcycled materiaal vormt de basis en bewerk ik met synthetische verf soorten.

Rob Vis (Dordrecht, 1975) studeerde in 2001 cum laude af aan de Willem de Kooning Academie met figuratief werk waarin schurend sociaal ongemak de hoofdrol speelde. Twee decennia later ontbreekt de mens juist in zijn werk. Althans, dat líjkt zo. Rob Vis’ huidige abstracte werk kenmerkt zich door de balans tussen grote vlakken en chaotische onderbrekingen. De kleurrijke composities zijn visueel aantrekkelijk; de frisse kleuren en de afwisselende verfsoorten lokken je aandacht. Maar de onregelmatigheid van spuitbussen en scherp gekras straffen je eksteroog met een contrasterende rauwigheid.

robvisrobvis.com
industriële assemblage
Rob Vis
mixed media
62 x 82 cm

DIT WERK IS TE KOOP

Via onderstaand formulier kunt u een bod uitbrengen op het werk van Rob Vis, industriële assemblage. U kunt bieden vanaf de prijs die door de kunstenaar is bepaald € 1.250,00

DOE EEN BOD

uw bod in euro's (bieden vanaf € 1.250,00)
Bedankt voor uw bod, u ontvangt een bevestiging per e-mail
Oops! Something went wrong while submitting the form.
website door - tjar.co