Jan Stroeve

teus

Sinds 2018 geef ik gestalte aan brugwachter Teus in zijn huisje op de Prins Hendrikbrug. Zowel op de brug als op Facebook heeft hij in drie jaar tijd veel Dordtenaren, maar ook mensen van ver daarbuiten weten te verbinden, te ontroeren en te verbazen. Dat brugwachtershuisje is een magische plek gebleken, mij zeer dierbaar.

Theatermaker, beeldend kunstenaar en schrijver Jan Stroeve vertelt graag verhalen en daarin weet hij zich niet te beperken tot een enkele kunstvorm. Hij is op meerdere fronten actief, op zoek naar verbinding tussen de verschillende disciplines. Zo regisseert hij de onderwerpen op zijn schilderijen, is hij met zijn dansers op zoek naar de juiste compositie en nodigt hij zijn lezers uit om zelf beelden bij de tekst te maken. Zij schilderijen ademen vaak een verstilde sfeer uit, vervreemden en zijn tegelijkertijd heel dagelijks.

janstroeve.com
teus
Jan Stroeve
olieverf op doek
100 x 100 cm

DIT WERK IS TE KOOP

Via onderstaand formulier kunt u een bod uitbrengen op het werk van Jan Stroeve, teus. U kunt bieden vanaf de prijs die door de kunstenaar is bepaald € 1.850,00

DOE EEN BOD

uw bod in euro's (bieden vanaf € 1.850,00)
Bedankt voor uw bod, u ontvangt een bevestiging per e-mail
Oops! Something went wrong while submitting the form.
website door - tjar.co