Nico Hemelaar

spiegeling

"Spiegeling" verwijst naar de nabije omgeving van Dordt, het omringende landschap van polders, dijken en vooral de buitendijkse waterrijke gebieden. Mijn werk is tijdens Corona ontstaan en gaat over momenten van reflectie en confrontatie, bezinning op onze positie in werk en leven, persoonlijk als universeel.

Ik ben beeldend kunstenaar en al lange tijd is landschap in de breedste zin mijn onderwerp. Van 2007 tot 2019 had ik mijn atelier in Pictura Dordrecht als stille werkplek en als uitvalsbasis voor mijn verkenningen in allerlei voor mij belangrijke landschappelijke gebieden, waaronder ook die van de grote rivieren en de Biesbosch. Sinds 2019 woon en werk ik in Brabant. Naast mijn autonome beeldend werk was ik jarenlang werkzaam in het kunstvakonderwijs, docent in de Hoge School voor de Kunsten Utrecht en de Academie voor Beeldende kunsten te Tilburg.

nicohemelaar.nl
spiegeling
Nico Hemelaar
olieverf op doek
60 x 50 cm

DIT WERK IS TE KOOP

Via onderstaand formulier kunt u een bod uitbrengen op het werk van Nico Hemelaar, spiegeling. U kunt bieden vanaf de prijs die door de kunstenaar is bepaald € 2.500,00

DOE EEN BOD

uw bod in euro's (bieden vanaf € 2.500,00)
Bedankt voor uw bod, u ontvangt een bevestiging per e-mail
Oops! Something went wrong while submitting the form.
website door - tjar.co